in , ,

Nu a rezistat tentației! Loredana Groza, din nou goală pe Instagram. Sesiune foto de la masaj

Loredana Groza (50 de ani) e din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare. Cântăreața nu poate rezista tentației de a publica tot felul de imagini cu ea în ipostaze care mai de care mai intime.

Citește și: VIDEO: Loredana Groza și-a lăsat silicoanele în voia gravitației!

Artista a publicat pe profilul său de Instagram imagini cu ea în timp ce se răsfăţa cu un masaj. Jurata de la X Factor are numeroase apariții-șoc și susține sus și tare că nu a recurs la operații estetice, cu toate că e de nerecunoscut.

Loredana, supărată pe cei care o critică: E uşor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat şi de asta arată bine.

„Ritualul meu de îngrijire e simplu şi practic. Pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulţi mă acuză. Nu am nimic împotriva intervenţiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operaţie de înfrumuseţare de niciun fel. Cine mă cunoaşte ştie că aşa e. E uşor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat şi de asta arată bine.

Dar nu, nicio operaţie şi niciun estetician nu te pot ajuta, cu toţi banii din lume, să arăţi bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditaţie… E practica mea zilnică. Trebuie să fie constantă, să îţi faci timp dimineaţa şi seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simţi bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puţină grijă de tine! Operaţiile pot să mai aştepte. Sunt atâtea soluţii simple, eficiente şi neinvazive, în ziua de azi“, a spus Loredana Groza.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

O superbă sportivă de la noi are COVID-19: „Viața mi-e un pic dată peste cap” – FOTO

Cătălin Botezatu, contract de milioane cu Statul, pentru echipamente medicale de protecție!