in , ,

Cătălin Botezatu, contract de milioane cu Statul, pentru echipamente medicale de protecție!

Putini sunt romanii care stiu sa-si vanda imaginea mai bine decat Catalin, creatia Zinei Dumitrescu. Cu exceptia unor cantarete care au platit niste rochite primite gratis de la „creator” scapand in spatiul public vorbe exagerat de frumoase despre „geniul” tighelelor nevazute, nu am auzit de alti clienti care sa se laude ca poarta ceva tras la masina de „designerul cu termopane pe ochi. Nici chiar chilotii atat de promovati pe podiumuri de armatele lui de galigani si comercializate la preturi derizoriii prin benzinarii  n-au rupt gura (sau altceva) targului.

Dar, daca numele de fashionist a fost umflat suficient si ai destule relatii suspuse, poti sa te bagi la comenzi de milioane de produse de sezon pandemic, care costa milioane de euro, fara sa ai nici macar  un ac de cusut, daramite o fabrica cu mii de angajati. Smecheria este sa prinzi comanda, ca de facut se gasesc fraieri ale caror ateliere plang de inactivitate.

Pe timp de pandemie, asistentele din România se vor imbraca de la Botezatu, ca doar el este singurul croitor de moda veche din Europa de Est care mai stie cum se executa, de pilda, o lenjerie intima ca la carte care sa te protejeze împotriva coronavirusului.

Viggo Fashion International, firma la care este actionar „artistul” , urmează să încaseze sume impresionate de la statul român. Valoarea celor 500.000 de combinezoane se ridică la 54.145.000 lei, iar valoarea vizierelor de protecție se ridică la 33.320.000 lei. Ceea ce reprezintă aproximativ 17,8 milioane de euro.

Acum vedeti de ce este bine sa te bagi in toate cacaturile de emisiuni tv? Nu stii cine te vede, nu stii cine te suna, nu stii cine iti da o comanda babana!  N-ar fi exclus ca, intr-o saptamana, doua, sa auzim ca designerul se va ocupa si de importul a 10. 000 de isolete ca, de, daca altii nu se implica….

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
hotel ialomita

Hotelul Ialomița și Tabăra din Amara devin centre de carantină pentru ialomițenii monitorizați

andreea tonciu

Tonciu a creat isteria ”coronasvirusului” în emisiunea ”Bravo, ai stil!”