in ,

O superbă sportivă de la noi are COVID-19: „Viața mi-e un pic dată peste cap” – FOTO

Gimnasta Larisa Iordache a anunțat pe rețelele de socializare că a fost testată pozitiv cu Sars Cov 2: „Viața mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă știe cum să se de-a peste cap și să aterizeze în picioare, nu?!”

Larisa Iordache este multiplă campioană europeană și medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012.

„Gimnastica m-a învățat să fiu o persoană… pozitivă 😉! Așteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după 3 ani! Pregătită, cu ambiție și multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Așa voi face și acum… după un test pozitiv la COVID -19.

M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a ramâne sănătoasă și pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniștită. Mă simt bine, am o stare generală fără simptome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata așa cum mi-a recomandat medicul.

Îmi pare foarte rău pentru aceasta veste… ajunsesem în formă, gata de a arata tot ce am muncit în aceste ultime luni. Viata mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă știe cum să se dea peste cap și să aterizeze în picioare, nu?! O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc liniște ! Ceea ce vă doresc tuturor!
• PS… Sper să ne vedem la Nationale!”

What do you think?

Written by Mitza Jurnalista

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Au început pregătirile pentru Crăciun – FOTO

Nu a rezistat tentației! Loredana Groza, din nou goală pe Instagram. Sesiune foto de la masaj