in ,

Poliția în alertă! Pentru a nu sta în grupuri mai mari de 100 de persoane, pușcăriașii au evadat în masă!

puscariasi evadati

Cine s-ar fi asteptat ca tocmai niste semeni de-ai nostri care au fost incarcerati pentru incalcarea legilor sa fie primii care respecta masurile drastice impuse de guvernanti importiva coronavirusului?

Dupa ce s-a anuntat ca trebuie evitate aglomerarile umane mai mari de 100 de persoane, un numar foarte mare de detinuti au evadat din patru inchisori ai statului Sao Paolo, Brazilia.

 Presa locală a scris că este vorba despre cel puţin 1.000 de persoane din patru închisori: Mongagua, Tremembe, Porto Feliz şi Mirandopolis.

Protestele au izbucnit după ce programul prin care unii deţinuţi puteau lucra în afara închisorilor a fost suspendat de teamă ca nu cumva coronavirusul să ajungă în centrele de detenţie. De programul respectiv beneficiau 34.000 de deţinuţi. Ciudat este faptul ca respectivii se impacasera cu privarea de libertate cauzata de faptele reprobabile pe care le savarsisera insa cand au auzit ca trebuie izolati si pentru coronavirus, n-au mai suportat si, incalcand inca o data legea, au sarit gardul. Cei care vor fi prinsi vor primi cel putin doua pedepse in plus fata de ceea ce aveau la activ: una pentru evadare si a doua pentru nerespectarea conditiilor de preventie si combatere impotriva raspandirii pandemiei.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Noi informații despre frumoșii sezonului, Bianca și Bodi:”el are dosar pentru trafic de droguri, ea este instabilă psihic, sinucigașă”

firma furt camioane

O firmă specializată în furtul din camioanele aflate în mers și-a închis porțile, trimitând 100 de hoți în izolare!