in ,

Nicolae Badalau înjură în Parlament ca pe vremea când activa ca hoț de grâu: ”Du-te-n plua mea, tâmpitule!”

nicolae badalau

Cariera politica a domnului Badalau nu putea cunoaste o asemenea evolutie fulminanta decat intr-un partid precum PSD unde, conditia obligatorie ca sa fii respectat, este sa fi ciordit macar o data in viata. Spilcuitul giugiuvean din zilele noastre s-a remarcat inca dinainte de 1989 cand a fost condamnat pentru furtul a patru saci cu grau pe care i-a substituit de la CAP cu ajutorul unei biciclete. De atunci, cinstitul patriot a avut numai realizari demne de a intra in manualul de istorie al hotilor care reprezinta interesele celor multi si napastuiti. Printre marile sale infaptuiri putem aminti iesirea din vara anului 2018 cand a cantat cu mult patos, alaturi de alti manelisti, ”Sa vina diaspora, ca noi ne pisam pe ea”, si declaratia prin care s-a  impotrivit maririi numarului de deputati ai diasporei pe motiv ca ”in afara de vreo 700000, restul pana la cinci milioane de romani plecati afara sunt fetele alea de le duc astia la curvasareala”.

Ca nu cumva sa uitam ce melteni au ajuns in fruntea tarii, nea Culaie a recidivat si la sedinta de audiere a ministrilor propusi in Guvernul Orban II.

În debutul audierii lui Marcel Vela, ministru propus la Interne în Guvernul Orban 2, Niculae Bădălău a avut un dialog presărat de cuvinte vulgare cu Ion Mocioalca, deputat Pro România (ex-PSD).

„Ce, Mocioalca, îl vrei și pe asta? Du-te în p**a mea și arată-i! Du-te, bă, dracu! Tâmpitule!”, a urlat ´´Balalau´´ la colegul sau, Mocioalca, de parca l-ar fi prins la furat castraveti cu curul.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
asia express anca sigartau

Anca Sigartău și radiografia emisiunii Asia Express: ”lipsă de caracter, mitocănie, spoială, mediocritate…”

Oana Zăvoranu îl umilește pe Mircea Badea făcând publice detalii jenante din povestea lor de dragoste!