in ,

VIDEO: Cât costă targa, per kilometru, la Taxi Ambulanța, pentru cumătrul Daniel Chițoiu?

chitoiu ambulanta taxi

Daniel Chițoiu, fostul ministru al Economiei, a fost implicat ieri într-un grav accident de circulație, petrecut în județul Argeș, în urma căruia au murit doi oameni.

Revoltător este faptul că ex-ministrul Chițoiu s-a lăsat, la câteva ore după accident, filmat întins pe-o targă la Spitalul Floreasca, asta după ce fusese fotografiat bine mersi, pe propriile picioare, după accident, scoțându-și lucrurile din mașină și apoi îndreptându-se către o ambulanță, alături de un polițist, care primea ordine la telefon.

Deși binevoitorii spun că lui Chițoiu i s-a făcut rău în timp ce cotrobăia prin portbagaj, suferind câteva fracturi de conștiință presărate cu atacuri de panică la gândul că a băgat doi oameni în mormânt, fapt pentru care ar putea înfunda pușcăria, martorii au o cu totul altă părere.

Una peste alta, Chițoiu, nașul de cununie al fiicei Miinistrului de Interne Marcel Vela, a ieșit rapid din peisaj utilizând serviciile oferite de Taxi Ambulanța, cam în același mod în care senatorul PSD Virginel Iordache folosise elicopterul uber de la SMURD pentru o diaree rebelă, costurile ambelor operațiuni urmând să fie suportate din buzunarul public.

Dincolo de toate, cât costă targa, per kilometru, pentru cumătrul Chițoiu, parcă nici nu mai contează în momentul în care familiile victimelor își fac socotelile pentru o dublă înmormântare. Cât îl va costa, în justiție, fapta sa, pe finanțistul lui Tăriceanu, este mult mai important…

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
melania trump goala

Crăciun sexy la Casa Albă: imagini incendiare cu Melania Trump!

Natalia Mateuţ: „Trebuie să facem sex oral non-stop, face bine la tensiune, memorie şi colesterol” – FOTO