in ,

Monica Pop spune la Antena 3 că poți face leucemie după vaccinul anti-COVID: ”Categoric NU mă voi vaccina!”- VIDEO

Ministerul Sănătăţii a cerut angajaţilor de la stat, în special medicilor, să spună dacă sunt de acord sau nu cu imunizarea. Unii dintre ei au refuzat se pare fără să indice vreun motiv anume. Vaccinul anti COVID va fi gratuit pentru cadrele medicale și imunizarea nu va fi obligatorie. 

Medic oftalmolog Monica Pop se pronunță în legătură cu ”efectele secundare” ale vaccinului anti-COVID, fără să citeze nici un studiu științific.

În emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, întrebată de Mihai Gâdea dacă este dispusă s[ se vaccineze în momentul în care primul vaccin anti-COVID va fi distribuit, Monica Pop a declarat răspicat că este total împotriva vaccinării anti-Covid-19.

”Categoric NU mă voi vaccina! Dacă peste 3 ani faceți leucemie? Efectele pe termen lung unde sunt? Categoric nu mă voi vaccina și nici nu voi da vreun sfat cuiva să se vaccineze atâta timp cât acest vaccin e făcut în 3 luni.”

„Cum puteți să știți ce se întâmplă peste trei ani? Dacă faceți leucemie, Doamne ferește!, după vaccinul ăsta?! Cum poți să știi inducția genetică pe care o face ăsta, atât de scurt? Peste 5 ani ne putem vaccina! Categoric!

Domnul Gâdea are efectele secundare pe termen scurt, dar alea pe termen lung unde sunt? Că vă mai spun încă o dată, peste 3 ani face leucemie unul care face vaccinul. Și fac toți(…)Domnule Gâdea, reacția post-vaccinală pe care o prezentați dumneavoastră este de moment, poate face oricine, de unde știți dumneavoastră ce se întâmplă peste 1 an? Faceți copilului dumneavoastră vaccinul ăsta?” a mai spus Monica Pop la Sinteza Zilei.

Managerul general al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din București susține că în general este provaccinare, dar nu și în acest caz:

”Eu am fost pro vaccin sigur și pentru asta am primit și amenințări cu moartea. Dar acum eu sunt împotriva acestui vaccin! Eu sunt pro unui vaccin, dar nu a unuia făcut pe genunchi care poate avea efecte secundare”.

What do you think?

Written by Badea Scârțana

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Firea: „Cerem testare gratuită pentru toți românii. Cu toții plătesc asigurări!”

Fiecare vot contează! Elena Băsescu, fotografiată în timp ce împarte un pliant unui excavator din Constanţa