in

Mircea Badea și-a luat-o și de la Mălin Bot! Pentru a doua oară, în instanță!

mircea badea malin bot

Mălin Bot a câștigat și apelul în procesul în care a fost dat în judecată de Mircea Badea, pentru o serie de postări catalogate de avocații lui Badea drept „neadevărate și denigratoare”.

După ce a avut câștig de cauză în prima instanță, la Tribunalul București, Mălin Bot a câștigat și la Curtea de Apel, potrivit deciziei publicate ieri. Decizia nu este, însă definitivă, putând fi atacată cu recurs.

Badea l-a dat pe Mălin Bot în judecată pentru numeroase postări de pe Facebook și de pe blog, postate în perioada iunie 2015 – martie 2018, în care acesta ar fi făcut o serie de afirmații „neadevărate și denigratoare” la adresa lui Mircea Badea. Acesta i-a cerut lui Mălin Bot despăgubiri în valoare de 250.000 de euro.

În motivarea sa, prima instanță, care i-a dat câștig de cauză tot lui Mălin Bot, a reținut faptul că „Tribunalul are în vedere în privința toleranței reclamantului la eventualele afirmații care pot fi apreciate ca jignitoare, că însuși acesta este cunoscut ca având un stil jurnalistic mai mult decât acid, deseori presărat cu expresii de genul celor imputate prin acțiunea de față”.

What do you think?

-5 points
Upvote Downvote

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dragos titea

Avion Tarom blocat la sol, la cheremul unui secretar de stat PSD de la Transporturi!

Șosetele lui Michael Jackson, un milion de dolari! Cât costă flaușatele în care Dragnea a furat primul milion?