in ,

Bobonete i-a distrat pe bogătașii lumii la conacul de 23 milioane dolari al lui Jeff Bezos!

bobonete

Fondatorul Amazon, celebrul miliardar, Jeff Bezos, a achiziționat conacul Washington de 23 de milioane de dolari în 2016 în zona elitelor din Kalorama. În anii care au urmat conacul a suferit schimbări majore, în special redecorarea interioarelor. Casa are 11 dormitoare, 25 de băi și o grădină imensă în spate.

La fastuoasa inaugurare au fost invitati, cum era de asteptat, personalitati de prim rang ai lumii politice si artistice.

 Ivanka Trump, Jared Kushner, Bill Gates, actorul Ben Stiller, consilierul Casei Albe Kellyanne Conway,  Sentorul Mitt Romney au fost și ei prezenți la petrecere.

Pentru ca atmosfera sa fie una cu adevarat incendiara, excentricul Jeff l-a adus, direct din Romania, pe simpaticul comic, Mihai Bobonete, cunoscut pe intreaga planeta pentru rolul seducator al carciumarului Bobita, din serialul Las Fierbinti. Intre doua momente umoristice ale haiosului Bobo, domeniul era invaluit de muzica romantica a lui Gabriel Dorobantu, alt roman care ne-a facut cinste peste ocean.

”Am luat lovele frumoase de la barosan da´ m-a jignit la mancare. Am avut loc la o masa separata unde mancau chelnarii si nu m-am putut bucura de acelasi meniu ca smecherii in fracuri. Pe noi ne-a indopat cu pizza vegetariana si Pepsi. Ca sa nu-ti mai zic de chitra de Ivanka care, ca s-o invat fo trei poante cu plua-n p!zda@, m-a platit cu 6 dolari si un tricou purtat al lui barbatu-sau”, a povestit dezgustat maestrul Bobonete.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
norica nicolai

Top 10 glume făcute în Parlamentul European despre Norica Nicolai, candidata ALDE la Primăria Capitalei!

Balamuc TV! Cumpănașu își deschide televiziune în salonul de la Spitalul Obregia!