in ,

Americanii au raportat apariția unui nou monolit în Utah: este extrem de tăcut și are ștanțată emblema Președinției României!

iohannis monolit 2

Apariția, dar și dispariția monolitului misterios dintr-o regiune deșertică din Utah a stârnit interes la nivel mondial. Pe rețelele sociale au apărut, marți, imagini în care apar patru bărbați care demontau obiectul metalic, după lăsarea întunericului.

La doar o zi după risipirea misterului, o nouă apariție vine, însă, să adâncească nebuloasa aparițiilor din deșertul Utah. Americanii au raportat miercuri faptul că, în locul monolitului metalic, a apărut unul nou, la fel de arătos și de tăcut, purtând ștanțată emblema Președinției României.

Circumstanţele în care monolitul cu profil uman a apărut în deşertul din Utah nu sunt deocamdată clare, însă specialiștii sunt de părere că extratereştrii nu au nimic de-a face cu aceasta, ci mai degrabă Serviciul pentru vize al Ambasadei Statelor Unite în România, care a soluționat în prima zi a lunii decembrie o solicitare de urgență din partea Administrației Prezidențiale a României.

Reprezentanții NASA și-au propus să afle în acest moment dacă noua apariție misterioasă are legătură cu debutul sezonului de concedii pentru demnitarii din România, sau este legată de solicitarea Casei Albe de a-i fi returnată o anume șapcă roșie cu mesaj, lipsă în acest moment din inventarul prezidențial american.  

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Sfaturi utile pentru a scăpa cu bine din taxi

Procurorul Ciprian pozează gol mai artistic decât un dansator de la Chippendales