in ,

Mircea Badea a prins curaj și-l cheamă în ring pe Voican Voiculescu, cu tot cu cârjă și agresor: ”Mă bat singur cu amândoi!”

voican mircea badea

Excitat, ca de obicei, de vederea sangelui din crestetul revolutionarului, Gelu Voican Voiculescu si deranjat de faptul ca acesta nu a schitat nici cel mai mic gest de durere cand a primit carja in cap, viteazul si talentatul pamfletar, Mircea Badea, vrea sa organizeze, in perioda sarbatorilor crestinesti, un eveniment special. El ii provoaca la bataie atat pe Gelu Voican cat si pe manuitorul de carja. Meciul ca avea loc la Sala Palatului, intre spectacolul lui Banica Jr. si cel al lui Fuego, chiar in seara de Mos Craciun, pe 24 decembrie.

”Poa´ sa vina cu carje, furci , topoare sau ce vor ei, pe mine nu ma sperie nimic. Eu nu stiu ce este frica, mila sau durerea.Acestor doi mosi penibili, o sa le aduca Mos Craciun, prin intermediul karatelor mele, somnul lung de care au nevoie”, a anuntat , indragitul luptator, Mirci Badea.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
gelu voican georgiana arsene

Nevasta lui Voican, plătită de Putin pe post de jurnalistă la ro.sputnik.md!

ion iliescu

Ion Iliescu, speriat de cârjă: ”La Revoluție, s-a strigat fără violență!”. Dar pe cei care au strigat ”Jos comunismul!” tu i-ai ascultat, nea Nelule?