in ,

Ion Iliescu, speriat de cârjă: ”La Revoluție, s-a strigat fără violență!”. Dar pe cei care au strigat ”Jos comunismul!” tu i-ai ascultat, nea Nelule?

ion iliescu

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, s-a aratat deosebit de ofuscat in legatura cu carja primita de colegul sau, Gelu Voican Voivulcescu, direct in moalele capului si a amintit ca la ”Revolutie” s-a strigat ”Fara violenta”.

Buna memorie ai, bunicuto, dar ti-amintesti doar ce-ti convine. Cei care strigau ”fara violenta” erau oamenii obisnuiti care vedeau ca nu se mai opreste omorul declansat de gasca lu´ matale cu scopul clar de a va legitima in noua conducere a tarii.

In afara de acestia, mai erau unii, invatati de regizorii tai, care scandau ”Jos Ceausescu”  iar cei mai multi, urlau din toti rarunchii ”JOS COMUNISMUL”. Asta insemna ca romanii cu mintea intreaga nu-si doreau ”un comunism fara Ceasusescu si condus eventual de  colegul lui, adica de matale”. Majoritatea vroiau sa elimine definitiv comunismul din Romania.

Ei, bine, nea Nelule, pe oamenii aia cum si cand ii rezolvam?

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
voican mircea badea

Mircea Badea a prins curaj și-l cheamă în ring pe Voican Voiculescu, cu tot cu cârjă și agresor: ”Mă bat singur cu amândoi!”

Odată cu moda brazilor agățați de tavane au apărut și Moș Crăciunii care merg în mâini!