in , ,

7000 de persoane izolate, din pricina coronavirusului, pe un vas de croazieră în Italia!

coronavirus nava de croaziera

Aproximativ 7.000 de persoane sunt ținute pe o navă de croazieră în Italia, în timp ce asupra unui cuplu de pasageri esunt efectuate teste pentru a se vedea dacă sunt infectate cu coronavirusul Wuhan.

Un purtător de cuvânt al Costa Cruises a declarat pentru CNN că o femeie de 54 de ani și soțul ei, din Hong Kong, au fost evaluați, deoarece femeia prezenta simptome gripale severe. „În momentul de față, toți ceilalți pasageri rămân la bord”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Dintre cele 7.000 de persoane aflate la bord, aproximativ 1.000 sunt membri ai echipajului.

Agenția de știri italiană ANSA și radiodifuzorul public RAI au raportat că femeia și soțul ei erau din Hong Kong și că erau ținuți separat în carantină în spitalul de pe nava de croaziera Costa Smeralda. Cuplul va fi menținut până când ambii testează negativ virusul.

Imaginile arată nava aflată în portul Civitavecchia, un oraș de coastă la nord-vestul Romei, după sosirea din Palma de Majorca, Spania.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
firea calus 1

După ce și-a pus tifonul invers, Firea a venit azi cu vechea mască de protecție de acasă!

muncitori sri lanka ditrau

Revoltă la Ditrău! Sute de localnici au protestat împotriva celor doi muncitori din Sri Lanka angajați la o brutărie locală!