in ,

Mii de bucureșteni refuză să mai plătească factura la apă pe motiv că au văzut cupluri făcând sex în bazinele de captare de la Crivina!

barajul crivna

Cu toate ca si-au ales un primar cum rar mai intalnesti pe aceste meleaguri, necazurile bucurestenilor par sa nu se mai termine. Dupa ce au fost loviti de criza apei calde si a caldurii in calorifere, de cateva zile o informatie socanta i-a impins la ample proteste pe mii de locuitori ai capitalei.

Odata cu schimbarile climaterice, vara s-a lungit pana aproape de luna decembrie si unii romani vor sa profite la maxim de beneficiile temperaturilor ridicate facand baie si plaja si in ajun de Craciun. In spatiul public au aparut numeroase imagini cu persoane libertine care fac sex la Barajul de la Crivina si in Lacul Morii, adica exact in locatiile unde apa raului Arges este captata si epurata pentru a fi distribuita bucurestenilor drept bautura potabila.

”Domnule, ce-am văzut eu cu ochii mei nici Dumnezeu nu mă poate convinge! Vreau să nu mai plătesc apa aia 100 de lei ! Nici un metru cub nu vreau să plătesc, nimic! Imi vine sa vomit numai cand ma gandesc cu ce scarbosenie ne spalam noi pe dinti”, a invocat unul din miile de protestatari la intalnirea cu Gabriela Firea

What do you think?

13 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
monica gabor

Scandalos! Monica Gabor îl învață pe băiețelul lui Mr. Pink cum să sărute! Foto în articol!

porc la solar

Uniunea Europeană anunță: din 2020 porcii nu vor mai fi pârliţi cu paie dar vor putea fi copţi la solar!