in ,

Polițiștii au identificat-o pe femeia care trăiește într-un cort, în pădurea din Scheii Brașovului! N-o să-ți vină să crezi cine este!

dancila femeia din cort

De cateva saptamani locuitorii din Scheii Brasovului au anuntat Politia ca o femeie traieste intr-un mic cort la marginea padurii. Organele de ordine au incercat de nenumarate ori si la ore diferite ale zilei sa intalneasca misterioasa persoana pentru a afla care este situatia ei. Niciodata insa nu au reusit sa dea ochii cu ea, ramanand pentru toata lumea un cas social de neinteles. Astazi, la ora patru, dis de dimineata, un jandarm aflat prin zona a reusit sa intre in contact cu ea. Nu mica i-a fost mirarea cand a constatat ca este vorba de, nimeni alta, decat ex-premierul Romaniei, Viorica Dancila.

”Am vrut sa ma retrag departe de lumea cea rea, sa-mi gasesc linistea in sanul Naturii cum faceam cand eram mica. Mi-am parasit familia, prietenii si dusmanii si sunt hotarata sa-mi traiesc restul zilelor aici, la margine de padure. Mi-am ingropat bijuteriile la radacina unui brad si nu-mi mai trebuie nimic care sa-mi aminteasca de luxul in care am trait nemeritat”, a dezvaluit doamna Dancila in arestul Politiei Brasov.

What do you think?

10 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
corina bud

Corina Bud, protest inedit împotriva comportamentului necivilizat al lui Orlando Teodorovici față de Ministrul Florin Câțu!

monica gabor

Scandalos! Monica Gabor îl învață pe băiețelul lui Mr. Pink cum să sărute! Foto în articol!