in ,

Antena 3, sau vomele lirico – intelectuale urcate la rangul știrii de presă: ”Se plimba duminică (…) când a văzut ceva tulburător…”

antena 3 laba intelectuala pescarus

Auto-intitulații ”specialiști în știri” de la Antena 3 duc masturbarea compulsivă profesională, destinată exclusiv captării atenției în mediul online, la rang de artă. Un titlu înfiorător de-a dreptul – ”Se plimba duminică pe plaja Modern din Constanța, când a văzut ceva tulburător” – a fraierit în aceste zile mii și mii de fraieri, gospodine și pensionare care, accesând linkul capcană, au băgat în buzunarele ”jurnaliștilor” lui Voiculescu mii de euro proveniți din accesări.

Cei care au căzut în plasa caporalilor și fruntașilor masturbanfuhrerului de presă Mihai Gâdea, dând click pe titlul cu pricina, au primit nici mai mult nici mai puțin, pe post de știre de senzație, decât o vomă lirico – intelectuală gen ”Moartea Pescărușului” ca operă piratată după ”Moartea Căprioarei, pe care v-o prezentăm, în ghilimele, mai jos:

”Învins de furia mării, un pescăruș a murit chiar pe malul apei pe care a iubit-o atât de mult în timpul vieții și care, la rândul său, i-a oferit atât de multe bucurii. Totul însă până când marea și-a cerut tributul ca de obicei. Chiar și așa, ca și cum și-ar fi recunoscut vina, marea îi aducea un ultim omagiu. Valurile înspumate îi mângâiau din când în când trupul neînsuflețit”, scriau ”specialiștii în știri” de la Antene, aflați probabil în câutarea unui nou premiu pentru incultură, prost gust și impostură profesională.

Cum materialul cu pricina a fost primit cu nenumărate înjurături, flegme și fluierături de către consumatorii din online, dejecția a fost rapid ștearsă de pe siteurile trustului, fapt pentru care prezentăm alăturat dovada existenței sale vremelnice.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
lumanare vagin gwyneth paltrow

Lumânările cu mirosul vaginului actriței Gwyneth Paltrow s-au vândut ca pâinea caldă!

mihai gadea barba voiculescu

Mihai Gâdea a lansat barba cu mirosul cwrwlui lui Dan Voiculescu, în replică la lumânările cu mirosul vaginului lui Gwyneth Paltrow!