in , ,

Mihai Bobonete a fost umilit de conducerea ProTv!

Riscul la care e supus un actor care a apărut într-un serial de succes, pe o perioada lungă de timp, este că publicul să-l confunde cu personajul din serial în orice altă producție ar juca.

Îndrăgitul Mihai Bobonete nici măcar nu este actor, ci doar un grăsun a cărui față și vorbă comică din viață de zi cu zi s-au potrivit mănușă în rolul cârciumarului Bobiță din Las Fierbinți. De 16 sezoane, adică 8 ani, serialul a bătut orice concurență și a înregistrat audiențe record.

Și totuși, când a fost să primească și alt proiect, șefii ProTv-ului i-au dat de înțeles domnului Bobonete că face treabă prea buna ca ghiolban de birt sătesc și ar fi păcat să se mai consume și cu altceva.

Surse de pe platourile de filmare Falsez pentru tine, emisiunea în care voia să presteze Mihai, au declarat că produsul nu a ieșit deloc comic, cum s-ar fi dorit, ba, mai mult, chiar și figuranții căscau de plictiseală.

„Bobonete este bun pentru rolul lui din Fierbinţi, dar când îşi depăşeşte atribuţiile, adică scrie scenarii sau când face pe prezentatorul, devine plictisitor”, a spus unul dintre cameramanii care au participat la filmări.

Of, Doamne, ce greu e viață! Noi, fanii lui din Slobozia, eram convinși că Bobo poate să joace perfect și în rolul lui James Bond sau Lady Diana…

What do you think?

Written by Badea Scârțana

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Îndrăgitul Mihai Trăistariu şi-a dezvăluit dimensiunea ”microfonului” din chiloţi! – FOTO

Mesajele primite pe RO-ALERT vor conţine publicitate! – FOTO