in ,

Dăncilă, sinceritate debordanta: „De Iohannis nu mi-e frică ca candidat da’ ca profesor….”

„Roaga-te sa nu ti se intample ceea ce iti doresti pentru ca n-ai sa stii ce sa faci”, spune o maxima din batrani. Exact in aceasta situatie se afla si sexoasa blonda Viorica Dancila care  nu-si mai revine dupa anuntarea rezultatelor de la primul tur al alegerilor prezidentiale.

In inconstienta ei, alimentata artificial de cei care au impins-o in functii la care nu visa nici in perioada cand se facea rachiul acasa, in Teleorman, Viorica a luat totul ca pe o gluma insa acum, trezindu-se pe locul doi, care o obliga la o confruntare cu presedintele Iohannis, simte cum paranoia puterii ii cucereste creierasul.

Intrebata pe sleau de o prietena buna din copilarie daca nu se caca pe ea la gandul ca, dintr-o prostie, ar putea ajunge in fruntea tarii, frumoasa Viorica a dovedit o sinceritate absolut debordanta.

„Fata, mie de Iohannis nu mi-e frica ca candidat da´ca profesor ma ingrozeste. Tu stii foarte bine ca io cand auzeam de profesori si invatatori nu mai eram in stare sa leg doua vorbe si fugeam de rupeam pamantu´”, s-a destainuit ex-premierul Romaniei.

What do you think?

Written by Badea Scârțana

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Băsescu l-a felicitat pe Palada pentru rezultatul din primul tur: „Ești un porc”

“Frozen II / Regatul de Gheață II”, noi aventuri fantastice pentru toate vârstele