in , ,

Alina Vidican, după transplantul total al feţei: „Trebuie să lucrez şi la creier” – FOTO

Fosta soție a lui Cristi Borcea își trăiește din plin viață americană, la Miami. Tunată din cap până-n greierii din gumarii ei de mii de dolari, frumoasa româncă își umple ziua între afaceri și educația celor doi copii ce-i are amintire de la taurul comunal.

Cu toate că, la prima vedere, nu-i lipsește nimic, Alina povestește, cu tristețe, apropiaților că nu se simte total împlinită atâta timp cât nu are pe cineva drag lângă ea, care s-o dezmierde și s-o respecte, măcar cum a făcut-o Cristi.

„Îmi doresc din suflet încă un copil, dar nu vreau s-o fac cu oricine și, doar așa, că ne-am ars într-o noapte înveselită de alcool. Acel cineva trebuie să fie potent atât sub plapuma cât și la bancă, dar e musai să-mi inspire și dragoste și recunoaștere.

Din păcate, aici e patria șmecherilor și e foarte greu să prinzi unul la fel de prost ca Borcea care, după ce te rupe-n mută, să te lase și să-l mulgi de lovele. Mi-am făcut toate operațiile posibile că să arat că vedetele locale dar, pentru a prinde peștișorul fermecat, mi-e clar că trebuie să-mi lucrez și creierul. M-am înscris la un cerc de șah, la unul de scrable și mi-am luat câteva ore de aritmetică, clasele 1 și 2. E foarte complicat, dar io încerc”, a declarat îndrăgită vedetă.

What do you think?

Written by Badea Scârțana

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Vei putea călători cu avionul doar dacă te vaccinezi împotriva COVID 19

Comisarul Bollywood în acţiune! Claudiu Ciuclea, poliţistul român cu freză anti-glonţ! – FOTO