in ,

Dana Budeanu, verdict adresat activiștilor de mediu: ”Marș, săracilor, nu există încălzire globală!”

verdict dana budeanu

Dupa misterul care inca invaluie asasinarea presedintelui american J.F. Kennedy, urmatoarea intrebare care isi asteapta raspunsul este: de ce PSD nu a ales-o, in locul Vioricai Dancila, pe doamna Dana Budeanu pentru candidatura la prezidentiale?

Poate lui Iohannis nu i-ar fi creat cine stie ce probleme dar unuia ca Alexandru Cumpanasu sigur i-ar fi mancat zilele. In comparatie cu Viorica, croitoreasa Dana are discurs, stie sa schimbe un nasture la cojoc, sa intareasca un tighel la blugi, se pricepe la fotbal, sex, fizica cuantica, matematici superioare, muzica grea si filozofie greaca.

Dupa sarbatori, intre doua ragaituri cauzate de piftiile cu carne de barza vietnameza si inchegate cu petale de trandafiri canadieni, exigenta creatoare de frumos n-a stat degeaba: s-a pisat pe fotbalistii romani, a criticat fustele manichiuristelor din Drumul Taberei si a mistocarit pantofii purtati la revelion de maistrii militari in rezerva.

Intrata cu forte proaspete in Noul An, sexoasa intelectuala si-a gasit un subiect original pe care sa delireze: incalzirea globala. Pentru ca i-au ramas nevandute tone de haine groase, de iarna, Danuta se ia de gat cu oricine sustine ca nu mai exista zapezi si geruri ca alta data. Dovada, 100% reala, mai jos…

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Meteorologii britanici avertizează: ”Din pricina încălzirii globale, în 15 ani toți bărbații vor fi negri!”

Castelul Bran salută revenirea contelui Dracula pe ecrane