in ,

Irina Tănase face școala de gardieni ca să poată sta tot timpul, la Rahova, cu iubitul ei, Liviu Dragnea!

irina tanase scoala de gardieni

Nu se stie cu exactitate daca, nativ, Irina este la fel de isteata ca ibovnicul ei, batranul vulpoi Livache, insa de ceva timp face o smecherie demna de filmele cu super-actiune. Dupa ce a vazut ca, in rol de iubita, il poate vedea pe iubi-puscarie doar o singura data pe luna, inimoasa don´soara a facut, la rapid, niste cursuri de mediator si acum poate veni, ca si avocatii, in fiecare zi la mititica. Din nefericire, la una din aceste vizite, Livache i-a reprosat iubitei, scarpinandu-se de zor cu un cui , ca l-a umplut de raie de parca ar avea capre ca Irinuca lu’ Ion Creanga, motiv pentru care trebuie sa nu mai umple brambura in afara penitenciarului.

”Ma vizitezi tu zilnic ca mediator dar vad ca e prea putin si mi-e frica sa nu patesti ceva in exteriorul acestui gard. Fa, te rog, scoala de gardieni si o sa ma ocup eu sa te repartizeze chiar la usa celulei mele. Asa o sa fim tot timpul impreuna”, i-a explicat Livache planul sau diabolic, trimitand-o apoi la chiosc dupa tigari si chibrituri.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
wc copii dolj

Un primar doljean a postat imagini cu șantierul spitalului din Wuhan pretinzând că este renovarea unui wc școlar din comuna sa!

clanul corduneanu

Epilog pentru Clanul Corduneanu: Ne pleacă marile talente ale țării. La pușcărie!