in ,

Politiștii au amendat o gravidă cu gemeni pentru că, mergând alături de soțul ei, formau un grup mai mare de trei persoane!

politia gravida

Numai niste iresponsabili si inconstienti pot critica si nerespecta noile reguli anuntate de autoritati in legatura cu izolarea la domiciliu si cu deplasarea in spatiile publice.

Totusi, in realitatea de pe teren, au aparut si cazuri la a caror interpretare nu s-a gandit nimeni atunci cand au formulat restrictiile.

Astazi, in zona Maternitatii Polizu, o femeie insotita de barbatul ei au fost amendati de politisti pe motiv ca se deplaseaza in grup mai mare de trei persoane. Explicatia aberanta data de organe a venit dupa ce acestia au vazut ecografia viitoarei mame care urma sa nasca doi gemeni.

”Nu ne invatati pe noi tabla adunarii, doamna, ca am fost si noi la scoala. Ati incalcat prevederile Ordonantei nr.1/2020 care stipuleaza clar ca n-au voie pe strada grupuri mai mari de trei persoane. Pai, mata plus sotu´ plus cei doi copii din burta, faceti esact patru persoane. Acu´ e clara socoteala?”, a explicat politistul matematician.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
germania export masti romania

Germania dă drumul exportului de măști către România!

medici upu

Medici de la UPU Slobozia, trimiși la izolare, după contactul cu o bolnavă de Covid din Țăndărei!