in , ,

Medic român, mesaj din iadul italian: ”În România culegem roadele faptului că, în 30 de ani, am făcut doar crâșme și biserici!”

medic corona

Concursul de competente la care ne-a obligat pandemia sa participam a scos in lumina reflectoarelor doi concurenti mai importanti: biserica cu lingurita data din gura in gura si specialistii din medicina nevoiti sa lupte cu ”diavolul chinezesc” fara armuri si palose.

Depasiti de situatie si lipsiti de alte mijloace chiar si unii medici au recomandat pacientilor sa se impartaseasca ”pentru ca alta solutie nu exista”.

Angela Campean, medic roman care lucreaza de opt ani in Italia si acum se afla in toiul luptelor cu moartea din regiunea Lombardia, critica reactia intarziata a autoritatilor italiene si, in acelasi timp, explica haosul din sistemul romanesc, temandu-se de ce este mai rau pentru Romania.

„Spitalele noastre sunt la pământ. Sunt puţine, fără dotări, iar medicii sunt speriaţi şi demoralizaţi fiindcă au fost abandonaţi şi li se cere să trateze pacienţi fără a fi protejaţi. N-au nici măcar măşti unii dintre ei, e strigător la cer. La noi s-au construit doar baruri şi biserici. Acum culegem roadele faptului că în 30 de ani am făcut doar crâşme şi biserici. Asta e realitatea, de ce să ne ascundem? Când te doare în cot de sănătate, nu poţi să te vaiţi apoi când vine o catastrofă din asta şi să spui că nu ai nicio vină. Toate guvernele din România, dar absolut toate, au pe conştiinţă mii de decese, nu le-a păsat de bolnavi. Că nu e vorba doar de Covid-19”, a precizat medicul.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
termometru politie

Polițiștii ies pe străzi cu pistoale radar dotate cu termometre de măsurare a temperaturii corporale!

fabrica prezervative

După pandemia de coronavirus, o criză mult mai periculoasă amenință viața pe Terra!