in ,

McDonald’s lansează în România noul Happy Meal +18, cu jucării erotice pentru adulţi!

happy-meal-adult

Gigantul american McDonald’s pregăteşte o nouă lovitură de piaţă, adresându-se de această dată consumatorilor maturi, îndrăgostiţi de jocuri şi de jucării.

Compania de fast-food a lansat de la 1 Decembrie în România un nou meniu pentru adulţi care se va numi Happy Meal +18.

Happy Meal +18 va conţine un hamburger sau un set de mcnuggets, cartofi prăjiţi şi o băutură, Coca – Cola, Fanta sau Sprite, la alegere, dar, alături de mâncarea disponibilă, va include şi o jucărie erotică destinată a condimenta meniul erotic al adulţilor.

Primele jucării erotice ce vor fi oferite la pachet, împreună cu noul Happy Meal +18 sunt vibratorul ”Squeezee Gogu” şi cătuşele erotice ”Sexţia 4 Poluţie”, acestea fiind urmate apoi de o gamă variată de produse de gamă, incluzând dildouri, lubrifianţi, lenjerie intimă comestibilă, biciuri din piele, costume din latex, bile anale, căluşuri, clame pentru sfârcuri şi păpuşi gonflabile.

McDonald’s se aştepta că noul meniu pentru adulţi îi va ajuta pe corporatiştii americani să crească vânzările cu până la 34%, obiectivul fiind acela de a atinge o nouă ţintă care până acum nu a fost atrasă de restaurant. „Jucăriile se vor schimba în fiecare săptămână, aşa cum facem pentru meniul copiilor”, a explicat directorul Dezvoltării McDonalds România.

Cât priveşte motivaţia pentru care americanii au ales ţara noastră pentru lansarea noului produs, reprezentanţii McDonald’s au declarat că „Românii au o minte într-atât de deschisă încât uneori te întrebi dacă o şi poartă cu ei. Sigur Happy Meal +18 îi va da pe spate, şi în fast food-urile noastre şi în propriile dormitoare!”.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
adrian nastase

Adrian Nastase și-a lăsat barbă de hipster, în semn de protest că a trebuit să respecte legile țării!

marcel Ciolacu

Fotografia pe care Marcel Ciolacu ar dori-o dispărută: Sandy Bell de la Buzău, cu lănțișor și maiou!