in

Despre dependența de Facebook și vacanțe all inclusive, într-un nou episod Comedy Club

Episodul 7 îi aduce pe scenă pe Cătălin Bordea, Ana Maria Calița și Toni Andrei

Sezonul 3 din Comedy Club, show-ul 100% românesc de stand-up, este difuzat în exclusivitate la Comedy Central, începând din această toamnă. Noul sezon cuprinde 7 episoade + 1 episod best-of, care pot fi urmărite în fiecare duminică, începând cu orele 22.00, și în reluare sâmbăta de la 22.30.

În episodul 7, Ana Maria Calița povestește despre despre nepoata sa, dar și despre un subiect tot mai popular astăzi: dependența de Social Media. Toni Andrei ne va aduce zâmbetul pe buze cu glume inspirate de provocările noului său job. Inconfundabilul Cătălin Bordea vorbește despre vacanțele ultra all inclusive și despre un clișeu al zilelor noastre: femeile și sesiunile de fotografii selfie.

Episodul 6 l-a adus în fața publicului pe Radu Isac, care a vorbit, cu umor, despre obsesia românilor pentru gramatică. George Adrian a adus în discuție un aspect al vieții care ne-a afectat pe fiecare dintre noi la un moment dat: despărțirile amoroase. Claudiu Popa a prezentat un număr despre stand-up și despre lucrurile care i s-au întâmplat în ultima perioadă.

Toate numerele de stand-up prezentate în cadrul Comedy Club sunt originale, create exclusiv pentru show, pe baza unor scenarii aparținând comedianților care sunt și protagoniștii episoadelor, și sunt adaptate contextului local.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
marcel Ciolacu

Fotografia pe care Marcel Ciolacu ar dori-o dispărută: Sandy Bell de la Buzău, cu lănțișor și maiou!

7 idei practice pentru a controla și a combate frica