in , , ,

O vedetă iubită de români a clacat: ”De când suntem izolați cu copiii în casă n-am mai făcut sex și-mi vine să mă urc pe pereți!”

vedeta indragita

Printre lucrurile frumoase de care uitasem, dar pe care înfricoșătorul virus ne-a obligat să le retrăim este și petrecerea timpului acasă, alături de cei dragi.

Căzuți prizonieri în lupta pentru consolidarea carierei sau, pur și simplu, prinși în tăvălugul cotidian pentru câștigarea unei bucăți de pâine, majoritatea pământenilor din istoria modernă se trezeau cu niște adolescenți prin casa de care nu realizau că sunt foștii lor bebeluși și cu o persoană căruntă care-i spunea pe numele de alint precum iubita din tinerețe.

Pandemia ne-a gonit de pe străzi și din Mall-uri și ne-a strâns din nou în jurul mesei, dându-ne ocazia să gătim și să mâncăm împreună cu cei iubiți, să vorbim, să urmărim filme și să depănăm amitiri ca în luna de miere.

Chiar dacă în multele cămine în care membrii familiei se dezobișnuiseră să conviețuiască a apărut și fenomenul de tensiune casnică,  numeroase cupluri declară că acum, în perioada de izolare, s-ar iubi mai mult dar nu o pot face din varii motive.

Îndrăgita actriță holywoodiană, Gwyneth Paltrow se află în izolare alături de soţul ei, Brad Falchuk, în vârstă de 49 de ani, dar şi cei doi copii Apple şi Moses, în vârstă de 15 ani, respectiv 13 ani din mariajul cu fostul soţ Chris Martin. Actriţa povesteşte că de când stă izolată în locuinţa din Los Angeles, California, viaţa ei sexuală a fost afectată, motiv pentru are a apelat la specialişti pentru a-şi salva relaţia.

„De când suntem obligați de pandemia asta tâmpită să lucrăm și să stăm cu toții în casă viața mea intimă a fost distrusă. Cu copiii pe cap toată ziua, toată noaptea, n-am mai putut să fac sex de aproape o lună, îmi vine să urlu, să mă urc pe pereți. Am rupt toate vibratoarele de-atâta jucat singură, dar tot nu mi-am găsit liniștea. Ca să nu înnebunesc am apelat la psihologi”, a declarat sexoasa divă americană.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Mezoterapia – cel mai rapid și mai eficient tratament pentru rejuvenarea pielii

internet scara

Doi puști din Buzău i-au tăiat internetul profesorului de matematică, pentru a scăpa de teme peste weekend!