in , ,

Lumânările cu mirosul vaginului actriței Gwyneth Paltrow s-au vândut ca pâinea caldă!

lumanare vagin gwyneth paltrow

Cunoscuta actriță Gwyneth Paltrow, cunoscută pentru oferirea beneficiilor unui abur vaginal, un tratament conceput pentru curățarea zonelor intime cu un amestec de ierburi fanteziste, a dat lovitura în piață cu un nou produs foarte bine vândut: o lumânare cu un nume destul de neobișnuit – ”This Smells Like My Vagina”.

Lumanarea „This Smells Like My Vagina” este descrisă ca fiind „amuzantă, superbă, sexy și frumos neașteptată” și a fost pusă la vânzare, cu titulu de articol de lux, pe siteul vedetei, pentru o sumă de 88 de dolari. În ciuda prețului piperat, stocurile produsului s-au epuizat rapid, în prezent alcătuindu-se adevărate liste de așteptare pentru următoarele tranșe de producție.

Prin intermediul siteului Goop, Gwyneth Paltrow le-a explicat fanilor cum a fost creată lumânarea în descrierea produsului, spunând că descoperirea mirosului a fost ceva dintr-un accident fericit: „Această lumânare a început ca o glumă între parfumierul Douglas Little și GP ( Gwyneth Paltrow ) – cei doi lucrau la un parfum, iar ea a izbucnit: „Uhhh. acest lucru miroase precum vaginul meu!” – dar a evoluat într-un parfum amuzant, superb, sexy și frumos neașteptat.

Site-ul afirmă că parfumul este „un amestec de geraniu, bergamotă citrică și cedru, juxtapuse trandafirului Damask și semințelor de ambrette care ne aduc în minte fantezia, seducția și o căldură sofisticată”.

Deși lumânarea este concepută ca un obiect de consum de ultimă piață, produsul nu a scăpat totuși de criticile venite din partea celor care sunt îngroziți atât de preț cât mail ales de conceptul „neobișnuit”.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
brigitte pastrama ilie nastase

Brigitte a lui Pastramă îl regretă pe Năstase: „Ilie mă freca şi de şapte ori pe noapte”

antena 3 laba intelectuala pescarus

Antena 3, sau vomele lirico – intelectuale urcate la rangul știrii de presă: ”Se plimba duminică (…) când a văzut ceva tulburător…”