in ,

Liviu Dragnea, prăbușit în fața instanței! Ce le-a spus judecătorilor, în încercarea de a-i convinge să-l elibereze!

dragnea prabusit instanta

Liviu Dragnea a apărut astăzi prăbușit în fața instanței, făcând declarații patetice în încercarea sa de a convinge judecătorii să-l elibereze. Dragnea a spus că decizia prin care a fost condamnat nu a fost una corectă și se află în închisoare, deși este nevinovat. Fostul lider PSD a spus că putea plăti un preț pentru a ieși din detenție, însă nu a vrut să facă niciun compromis.

„Am crezut și încă mai cred că un om poate fi condamnat de o instanță cu respectarea legii. CCR a zis clar că completurile de 3 sunt nelegale și nu se poate vorbi de un proces echitabil și de o hotărâre corectă la mine, indiferent de procedurile adoptate. S-a spus că vreau să ies cu orice preț din închisoare. Nu vreau să ies cu orice preț și cred că stau nevinovat. Puteam să plătesc, dar nu am vrut să fac compromisuri”, a declarat Dragnea în fața instanței, precizând apoi, în fața jurnaliștilor: „Prețul era România!”.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
oana roman transexual delia rexha

Oana Roman dezvăluie, șocată, motivul pentru care soțului ei a înșelat-o cu un transsexual celebru: ”A renunțat la mine pentru un bărbat doar pentru că…”

firea calus 1

După ce și-a pus tifonul invers, Firea a venit azi cu vechea mască de protecție de acasă!