in , ,

El a fost Gheșa Mondialul, interlopul din Filiași care a deschis lista deceselor provocate de coronavirus în România!

ghesa mondialul

Infricosatorul virus chinezesc a ingrozit intreaga populatie a planetei dar, culmea, de frica lui s-au rezolvat probleme la care oamenii nu gaseau solutii de o gramada de vreme. S-au deblocat sosele, s-a diminuat poluarea, s-au ieftinit combustibilii, s-au amplificat activitatile de igiena, ba chiar s-au inchis dosarele unor infractorii extrem de periculosi.

Credinta ne invata  ca ”despre morti sa vorbim numai de bine” insa cand vine vorba de decesul unor monstri nu ne putem abtine sa nu le comentam faptele abominabile din timpul vietii.

Nicolae Ghesa, zis si Ghesa Mondialul, a fost primul caz de deces din Romania a unei persoane depistate pozitiv cu coronavirus. Chinezaria a fost doar bomboana de pe coliva deoarece celebrul Ghesa era adus in faza terminala de mai multe boli. Coronavirusul a scos la suprafata povesti pe care cei care l-au cunoscut pe raposat nu aveau cum sa le uite vreodata.

Ghesa Mondialul era un infractor deosebit de periculos cu activitati de crima, viol, proxenetism, rapiri si sechestrare de minore desfasurate atat in Romania cat si in Franta. A fost condamnat la inchisoare in mai multe randuri insa decretul dat de coronavirus i-a curmat sirul pedepselor de care urma sa se bucure.

Acum, nu dorim raul nimanui, nici macar al animalelor turbate, dar cand vedem cat  tergiverseaza anchetatorii cazul monstrului din Caracal, omologul dementului din Filiasi, ne intrebam si noi ca prostii: oare tot coronavirusul va inchide si dosarul lui nea Dinca?

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
sica teianu2

Sică Teianu, prima persoană infectată cu Covid-19 confirmată în municipiul Urziceni!

maria teianu 2

Apelul soției primului bolnav de coronavirus confirmat în Urziceni: ”Stați în casă, vă rog!”