in ,

Dan Barna are Covid! PSD a transmis mesaje de susținere coronavirusului, în lupta sa cu șeful USR!

dan barna covid

Partidul Social Democrat dar și o serie de politicieni pesediști, precum Gabriela Firea și Viorica Dăncilă, au trimis cele mai bune urări către virusul SAR-COV-2 după ce au aflat că se luptă cu un caz potențial terminal în cazul infectării lui Dan Barna.

Vestea incredibilă, potrivit căreia, la București, Covid – 19 a fost infectat zilele trecute de extrem de puternicul virus BARNA – 45, i-a mobilizat pe oponenții președintelui USR, aceștia umplând paginile de socializare cu mesaje de solidaritate și sprijin adresate sursei pandemiei mondiale.

”Cu siguranță că aceasta va fi o bătălie extrem de dificilă pentru COVID-19. De aceea, cu toții trebuie să ne adunăm și să îi oferim sprijinul necesar pentru a-l depăși pe Dan Barna”, a declarat agenției Sputnik.md fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, în timp ce fosta contracandidată a lui Barna la președinția României, Viorica Dăncilă, a postat pe facebook un mesaj de susținere pentru coronavirus extrem de mobilizator: ”COVID – 19, suntem alături de tine și știm că poți trece peste încercarea asta! Dă-i lui Barna tot ce poți și România îți va fi recunoscătoare!”.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Laurette are magnet: „Toţi bărbaţii pe care i-am avut s-au întors la mine” – FOTO

dana budeanu chiloti nasul 5

Creatoarea Dana Budeanu va lansa colecția de chiloți ”Nașul 5”, pentru mafioții romantici!