in ,

Becali și-a tratat apropiații bolnavi de Covid, la clinica sa, cu medicamente aduse din Rusia!

becali

Becali și-a tratat toți apropiații infectați cu covid la clinica lui. Pentru că îi place să ajute oamenii, Gigi Becali s-a implicat și în lupta cu noul virus care a pus omenirea la pământ.

Milionarul din Pipera a creat la clinica sa o secție specială pentru bolnavii infectați de COVID-19. Printre persoanele care au beneficiat de tratamentul adus chiar de el din Rusia s-au numărat și două personalități din lumea sportului. Este vorba despre Dani Coman, președintele echipei Astra și Marius Șumudică.

Giovanni Becali a dezvăluit, într-o emisune televizată, faptul că aproape toți verii și nepoții din familia Becali s-au infectat cu noul virus, mai puțin Gigi Becali. Toți au fost tratați la clinica lui fără probleme.

Norocul meu a fost că m-am vindecat repede datorită domnului Gigi Becali, care mi-a trimis medicamentele pe care le-a adus din Rusia.

Vreau să le transmit oamenilor să se protejeze cât pot de mult. Este mai mult decât o răceală și chiar trebuie să nu neglijăm sub nicio formă acest virus”, a declarat Dani Coman pentru Jurnalul de Argeș.

Oficialul giurgiuvenilor a explicat ce simptome a avut și ce tratament urmează în prezent.

Pe 26 octombrie mi-am făcut testul și am văzut că sunt pozitiv. Am avut o întâlnire cu un bun prieten, care cu o seară înainte a avut primele simptome de COVID.

Am avut dureri de cap, febră musculară și durere în gât vreo trei zile, după care m-am simțit mai bine. Singura problemă, deși a trecut mai bine de două săptămâni, este că nu mi-au revenit gustul și mirosul. Am terminat tratamentul, iar acum nu mai iau decât vitamina C, vitamina D și Zinc”, a mai spus Coman, potrivit digisport.ro.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
stefan musoiu

Creșterea taxelor și austeritatea, surprizele PNL pentru 2021

Descinderi împotriva arderilor ilegale de deșeuri