in ,

Iohannis n-a mai putut ține ascuns secretul terifiant legat de identitatea lui!

iohannis ingandurat

Dupa ce a fost ales cu unanimitate de voturi de patru ori ca primar al orasului Sibiu, Klauss Iohannis a dovedit ca se bucura de aceeasi simpatie si la nivel national, castigand de doua ori, cu o la fel de spectaculoasa majoritate, fotoliul prezidential. E clar, presedintele Iohannis este politicianul roman  cel mai bine vazut de concetatenii lui.

Cu toate ca este persoana publica de prim rang de aproape doua decenii, romanii nu stiu prea multe lucruri despre el ca om. De curand a fost descoperit un secret terifiant legat de identitatea celui care conduce Romania si al carui nume este total diferit de al parintilor sai. In timp ce numele de familie al celor care i-au dat viata, Susanne și Gustav Heins, stabiliți în Germania, se scrie cu J, Johannis, Klauss este trecut in buletin ca fiind Iohannis.

Presedintele a explicat ca este vorba de o greseala a unui functionar din primarie care insa nu i s-a parut necesar sa o corecteze.

„Nu mi s-a părut necesară corectarea, e o procedură birocratică ceva mai complicată și chiar dacă cunosc pe cineva la primărie am preferat să las lucrurile așa”, a declarat zambind Klauss iohannis.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
ronaldinho

Avocatul lui Ronaldinho ii justifică faptele pentru care a fost arestat cu un argument imbatabil: ”E prost la cap!”

primaria urziceni lista coronavirus

ILEGAL! Primăria Urziceni a început să publice lista cu persoanele izolate din cauza coronavirusului!