in ,

Avocatul lui Ronaldinho ii justifică faptele pentru care a fost arestat cu un argument imbatabil: ”E prost la cap!”

ronaldinho

In anii de glorie ai DNA-ului cand au fost anchetate mii si arestate zeci de vedete ale coruptiei mioritice am crezut ca am auzit din gurile aparatorilor tot ce se putea inventa in materie de delir si fantasmagorii. De la razbunare politica pana la inscenari facute de miliardari straini s-au spus toate aiurelile menite sa-i scape pe ”bietii patrioti nevinovati” de la plata infractiunilor savarsite.

Celebrul fotbalist Ronaldihno, 39 de ani, riscă să stea șase luni în arest preventiv la Asuncion în așteptarea procesului după ce a intrat în Paraguay cu documente false.

Fara a-l invoca pe machiavelicul Soros, Parlamentul European , Casa Alba sau alte forte obscure care-i doresc nefericirea talentatului Ronaldinho, avocatul care, cica il apara, a justificat faptele clientului sau cu un argument mai tare decat toate ineptiile auzite la reprezentantii infractorilor Nastase, Dragnea, Voiculescu si altii atancanti ai bugetului de stat romanesc.

„Justiția nu a luat în considerare că Ronaldinho nu știa că el comite o infracțiune. Nu a înțeles că i s-au dat acte false. E prost! A acționat cu bună credință, iar reținerea lui e ilegală”, a explicat doct, Adolfo Marin, avocatul fostului fotbalist.

Oare, ca sa-ti dai seama, prin citit, ca ai in buzunar niste acte false iti trebuie mai mult de doua clase primare?

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
scoli inchisee

Coronavirusul închide școlile în România! Cursurile, suspendate timp de o săptămână!

iohannis ingandurat

Iohannis n-a mai putut ține ascuns secretul terifiant legat de identitatea lui!