in , ,

Șpagă pentru coronavirus! Ex-ministra pesedistă Sorina Pintea a fost infestata de un coruptovirus de 120.000 euro!

sorina-pintea

Mult timp s-a crezut ca boala pesedistilor de a pune mana la borcanul cu dulceata de bani publici provine, in cele mai multe cazuri, de la lipsa de educatie si instruire pe care au dovedit-o majoritatea dintre ei in ultimii 30 de ani.

Se pare insa ca analfabetismul nu este singura explicatie pentru dorinta acerba de parvenire a stangii democrate din Romania. In urma cu putin timp, fosta ministra a sanatatii, Sorina Pintea, cea care s-a declarat o apriga luptatoare importiva coruptiei din sistemul medical, s-a imbolnavit si ea de spagoza acuta.  

Ea a fost prinsă în flagrant de procurorii DNA, după ce ar fi luat mită 120.000 euro într-un caz de achiziție de produse de protecție împotriva coronavirus. Sorina Pintea urmează să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventiv.

Sorina Pintea a fost aleasa senator in 2016, din partea PSD. In data de 4 februarie 2017 si-a anuntat demisia din functia de senator, alegand sa ramana in postl de manager al Spitalului Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” Baia Mare. A fost ministru al Sanatatii din data de 29 ianuarie 2018, in Guvernul Dancila.

E clar: efectele devastatoare ale virusului ucigas sunt multiple si actioneaza diferit in functie de organism.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
coronavirus ialomita

73 de ialomițeni izolați din pricina coronavirusului! 10 sunt din Urziceni!

bmw_blocat_pe_linia_de_tramvai

De la 1 martie, cocalarii își pot declara BMW-urile mijloace de transport în comun! Biletele se vor lua tot de la șofer!