in

Luptătorul remunerat Marcel Ciolacu a declarat moarte pensiilor speciale, uitând că el le-a propus în urmă cu doi ani!

marcel ciolacu rambo revolutie

In cazul tuturor marilor catastrofe care au lovit umanitatea, cand panica creste la cote alarmante si ratiunea ii paraseste si pe cei mai echilibrati, politicienii nostri nu uita de ciolanul din care-si tin in lux familiile si prietenii si isi vad de show-ueile populiste ca in orice campanie electorala. Coronavirusul asta atat de hulit de intreaga planeta a rezolvat probleme pe care autoritatile le-au amanat decenii la rand si, pe langa tragediile inimaginabile, a facut o gramada de lucruri bune. Ne-a mai stavilit boala cumparaturilor fara rost, ne tine in casa alaturi de familiile neglijate de goana nebuna dupa bani, a ieftinit combustibilii, a redus considerabil poluarea si, noua, romanilor, ne aduce o bucurie in plus. Loviti de criza de sanatate care a declansat mari probleme economice, coronavirusul ne va indeplini si visul in care ´´ se facea ca pensiile nesimtite vor fi taiate´´.

Cum era de asteptat, culmea tupeului este amenintata tot de politicienii nostri dragi care se intrec , zilele astea, sa faca dreptate. Printre cei mai vocali justitiari se numara, bineinteles, luptatorul cu rol determinat in toate razboaiele lumii, Marcel Ciolacu care, uitand ca el a propus in urma cu doi ani blestematele de spagi speciale, azi se bate cu caramida-n maiou ca trebuie desfiintate de urgenta.

 „Vreau sa scapam de pensiile speciale foarte curand, sunt o mare nedreptate facuta romanilor. Eliminarea pensiilor speciale va fi o mare victorie politica. IPOCRITILOR – aveti Guvern, aveti toate parghiile ca sa dati Ordonanta de Urgenta! Ce va retine?! De ce continuati sa pacaliti oamenii?!´´ a urlat luptatorul Marcelica, rupandu-si maioul de suparare ca vechea lui propunere de pensii speciale este distrusa de un biet virus.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
efectul iohannis asupra libidoului

VIDEO: Efectul Iohannis asupra libidoului pe timp de Pandemie!

Țăndăreiul a intrat în carantină! Ministrul Vela a semnat Ordonanța 7!