in , ,

Fost candidat la Primărie, acuzat că a ars un milion de dolari pentru a nu-i da nevestei după divorț!

candidat la primarie

Un fost candidat la Primărie a susținut că a ars mai mult de un milion de dolari în numerar în încercarea de a se asigura că fosta sa soție nu este în măsură să pună mâna pe bani în urma divorțului.

Bruce McConville, în vârstă de 55 de ani, din Ottawa, a declarat unui judecător al Curții Superioare că a ars banii din frustrare, după ce i s-a spus că trebuie să plătească sute de mii de dolari, după divorț, soției și copiilor.

Judecătorul din dosarul său nu a crezut extravaganța, l-a condamnat pe McConville la 30 de zile de închisoare și l-a îndrumat să spună adevărul despre locul în care se află banii.

În urmă cu doar doi ani McConville a candidat pentru Primăria capitalei canadiene, însă campania sa a eșuat, la fel ca și căsătoria sa.

Fostul candidat este acuzat că și-a vândut proprietățile și afacerile deținute în coproprietate cu soția și a făcut apoi, în două rânduri, focul cu banii încasați. pe două focuri, potrivit O Canada. McConville este, de asemenea, acuzat că a ignorat un ordin al Curții Superioare de a plăti instanței 300.000 USD ca garanție.

McConville a sfidat ordonanța judecătorească de a depune o declarație despre finanțele sale și a spus judecătorului că banii au fost arși în două rânduri, o dată 743.000 de dolari și încă o dată 296.000 de dolari, în decembrie.

Prin faptul că nu a dezvăluit unde s-au dus veniturile din vânzări, instanța nu a reușit să descopere ceea ce datorează soției în urma divorțului, fapt pentru care canadianul a scăpat până în acest moment fără să plătească.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
gheoru ploiesti

Cutremurător! Dăncila a promis că va fi ”alături de fiecare român”, dar și-a uitat tatăl în ”cel mai mizerabil bloc din România”!

tudor gheorghe grenada

Dan Voinea: ”Tudor Gheorghe arunca cu grenade la Revoluție!”