in ,

Incredibil! Black Lives Matter și Antifa cer renumărarea voturilor după ce Biden a devenit câștigătorul alegerilor din SUA!

antifa renumarare voturi

Neomarxiștii Black Lives Matter și Antifa cer renumărarea voturilor după ce Biden a devenit câștigătorul alegerilor din SUA! Dezamăgiți de rezultat, protestatarii americani au anunțat că vor cere Curții Supreme renumărarea sufragiilor alocate candidatului democrat, pe motiv că nu își încheiaseră încă socotelile cu Donald Trump și nici nu își atinseseră toate obiectivele asumate în contractele de finanțare încheiate cu ”Open Society”.

„Mai aveam câteva sute de statui de demolat și câteva zeci de orașe de incendiat. Eram cu toții atenți să prădăm și să ardem totul, ne-a scăpat chestia asta cu alegerile, voturile trebuie musai renumărate!” a declarat, alăturându-se președintelui Trump în apelurile sale, Mobutu Fese Seku Kuru, liderul facțiunii USR (United Slaves Resurection) din cadrul BLM. „Au existat fraude electorale evidente la aceste alegeri. Trebuie să obținem o invalidare a victoriei lui Biden, indiferent de ce ar presupune asta!”, a mai adăugat Mobutu.

„Eram cu toții gata să ne facem cumpărăturile de Crăciun și apoi Biden a câștigat”, a confirmat și Karl Marx Engels, activist ANTIFA care a fost surprins de anunțarea rezultatelor, împreună cu tovarășii săi, cu cocktailurile Molotov neaprinse și cu bâtele ascunse în rucsacuri, în fața unor magazine de firmă cu ferestre încă intacte, situate în Portland.

„Cum o să nu mai luăm acum moca noile Iphonuri, Xbox-uri, ori cele mai recente modele de Air Jordans, dacă Donald Trump a pierdut? Uf. Și s-ar putea să nu mai avem o altă oportunitate pentru aceste tipuri de oferte până în 2024!”, s-a mărturisit Marx Engels.

Protestatarii revoltații spun că, oricum, dacă nu obțin rezultatele dorite, ar putea pur și simplu să se răscoale și să ardă țara din nou, evident, tot justificat, în semn de protest.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Provizii pentru carantină: anunțul făcut de marile magazine

Kanye West renumarare voturi

Tensiune în SUA: Kanye West cere renumărarea voturilor în toate cele 50 de state americane!