in ,

Tensiune în SUA: Kanye West cere renumărarea voturilor în toate cele 50 de state americane!

Kanye West renumarare voturi

Kanye West va cere renumărarea sufragiilor în toate cele 50 de state americane, după ce nu a reușit să se aleagă cu vreun vot în colegiul electoral. Deși încă mai sunt câteva voturi de numărat, rezultatele prezidențialelor din acest an arată ca un spectacol cu bilete rămase nevândute pentru rapperul care și-a anunțat candidatura la funcția de președinte în iulie.

Biden și Trump împart în mod evident colegiile electorale și votul popular destul de uniform, fără a lăsa nimic pentru Kanye, iar omul din spatele ”Gold Digger” (alias Kim Kardashian) a întrerupt deja numărarea voturilor în Pennsylvania.

‘Sunt fericit pentru voi și vă las să vă terminați treaba, dar sunt vocea unei generații și trebuie să țineți cont de asta. Unde sunt voturile mele, yo? ”, a încercat Kanye West să onțină un răspuns la ghișeele de numărare a voturilor.

Nicio televiziune nu a transmis vreo știre plecată de la solicitarea lui West, media americană fiind de părere că cererea de renumărarea voturilor în toate cele 50 de state va fi luată la fel de în serios ca și candidatura sa la președinție.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
antifa renumarare voturi

Incredibil! Black Lives Matter și Antifa cer renumărarea voturilor după ce Biden a devenit câștigătorul alegerilor din SUA!

asprete

Aspretele, fosila vie care trăiește, în apele României, de 65 de milioane de ani