in ,

ÎNCHISOARE pentru „Axinte“ de la Vacanţa Mare. E acuzat de șantaj

Actorul a dat de necaz!

„Axinte”, de la Vacanța Mare, pe numele său real Florin Petrescu, a fost condamnat la doi de închisoare cu suspendare, sub acuzațiile de șantaj.

Axinte și-a recunoscut fapta în fața judecătorilor de la Tribunalul București. Actorul a fost acuzat de DNA, fiindcă a intervenit pentru Florin Secureanu, fost director al Spitalului Malaxa, din Capitală, într-o campanie în televiziunea lui Dan Diaconescu, OTV.

Florin Petrescu, alias Axinte din Vacanța Mare va trebui să facă și muncă în folosul comunității pentru 60 de zile, „fie la Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, fie la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6”. 

Axinte: „Am vrut să ajut pe cineva”

„Se fac cercetări că am vrut să ajut pe cineva. A zis: «Eşti prieten cu Dan Diaconescu, zi-i să nu mai spună de spitalul nostru». Şi m-am dus la Dan şi i-am zis să nu mai facă şi el atâtea probleme, că Secureanu (Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa, n.r.)… (Dan Diaconescu ar fi spus – n.r.) «Domne, dacă vrea să ne ajute, să sponsorizeze OTV-ul». Şi eu i-am pus în legătură”, a spus actorul la sediul DNA, la începutul acestui an.

Potrivit avocatului actorului, dosarul a fost deschis în urma cu 8 ani de zile.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
loredana silicoane gravitatie

VIDEO: Loredana Groza și-a lăsat silicoanele în voia gravitației!

„Actori de pus în ramă”, proiect cultural inedit, pe timp de pandemie