in ,

Gorjeanul cu coronavirus a pupat sute de oameni până să fie adus la Institutul Matei Balș!

costache arafat

Ministrul Sanatatii, Victor Costache si secretarul de stat, Raed Arafat, anunta pe toate posturile media ca siutuatia din Romania este sub control cu toate ca sunt deja 182 de persoane in carantina si peste 7000 izolate la domiciliu. Siguranta cu care vorbesc specialistii ne dau sperante, ca in mai toate situatiile de criza, ca problema virusului ucigas va fi rezolvata cu mult profesionalism si rapiditate, cum ne-au obisnuit de cate ori a aparut un asemenea necaz.

Legat de primul caz de coronavirus, confirmat in judetul Gorj, vestile nu sunt , din pacate, cele mai optimiste. Pacientul, angajat la barul din localitate al unui italian, a fost adus, in sfarsit, la Institutul Matei Bals dar, pana a ajunge la analize, a intreprins multe activitati al caror efect poate fi devastator.

”In ziua in care am inceput sa nu ma simt bine m-am pupat cu multi prieteni pentru ca eram foarte fericit. Baiatul unui verisor  de-al meu reusise, dupa un an de incercari, sa se angajeze la o shaormarie si ma invitase sa sarbatorim. N-am mai ajuns la petrecere deoarece mi s-a facut rau si toti din jur au inceput sa urle ca am coronavirus”, povesteste el.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
florin salam coronavirus

Coronavirusul și falimentul maneliștilor! Florin Salam, rupt cu bătaia de ”bombardieri”, pentru că a refuzat bancnotele lipite cu scuipat pe frunte!

Serban Nicolae

Șerban Nicolae vrea ceremonial diplomatic pentru primirea oficială a coronavirusului în România!