in ,

Gigi Becali a pariat pe scor corect la România – Suedia și s-a îmbogățit! Vezi cât a câștigat!

gigi becali

Gigi Becali și-a încălcat una dintre regulile de comportament autoimpuse, a pariat pe scor corect la România – Suedia și s-a îmbogățit. El este de astăzi unul dintre puținii români fericiți după înfrângerea României în fața Suediei, și mai ales după jocul penibil prestat în fața nordicilor de către elevii lui Cosmin Contra.

Becali a pariat cele 1000 oi pe care le ține în Pipera, dar și în alte locații din vecinătatea Bucureștiului, pe scor corect 0 – 2, la o cotă de 12 oferită de una dintre casele de pariuri, deznodământul partidei făcându-l să urle de bucurie.

”Băbăieți, știți vorba aia cu banul la ban trage și oițele la oier? Păi, s-a adeverit ea, s-a adeverit? O să-l sun chiar acum pe hahalera aia de Șumudică, să-l cinstesc cumva, eventual să-l aduc la FCSB pe un post de director tehnic, că de la el am pontul. Mi-a zis, ”Nea Gigi, bagă bre cât poți pe scorul ăsta, că treaba e sigură, io am pariat dricurile lui socră-miu și Contra sala de festivități a nevesti-sii, și de mâine, gata, ne asociem și devenim cea mai mare firmă de mortăciuni din România”, iar eu l-am ascultat, că-i știu pe amândoi băieți competenți și serioși”, a declarat, extaziat, Gigi Becali.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
conor mcgregor

Conor McGregor after one week in Vaslui (Romania)

0 euro romania

Se lansează în România bancnota de 0 euro. Unde și când va fi pusă în circulație!