in ,

Gabriela Firea îl trolează pe Nicușor Dan din biroul Primăriei: „Sunt tot aici și îmi place” – FOTO

Primarul încă în funcție Gabriela Firea îl sfidează pe Nicușor Dan.

Firea a postat o imagine pe Facebook, din biroul Primăriei, cu următorul mesaj: „I’m still here. Still working. Still like steel. And I like it❤️” (Sunt tot aici. Încă muncesc. Tot ca oțelul. Și îmi place).

Mesajul ironic vine în ziua în care Nicușor Dan acuză că „se tergiversează deliberat” preluarea mandatului de primar general al Capitalei.

Nicușor Dan nu-şi poate prelua încă mandatul la Primăria Generală a Capitalei, deşi au trecut aproape patru săptămâni de la scrutinul electoral de pe 27 septembrie. Joi dimineaţă, el a susţinut o conferinţă de presă în care a indicat adevăratul motiv pentru care este blocat.

„La București o să mai așteptăm cel puțin o săptămână din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Sunt 52 de cereri de alep pe care le-au făcut consilieri PSD și apropiați ai PSD care vor fi discutat luni de Curtea de Apel București. Sunt motive ridicole. Se vorbește de fraudă electorală în același stil conspiraționist cu care PSD ne-a obișnuit. Cererile sunt copy/paste, se reiau inclusiv greșelile gramaticale de la una la cealaltă”, mai spune primarul ales al Capitalei.

El ține a ținut să precizeze că primarul general în exercițiu este Gabriela Firea.

„Dacă cineva are o problemă cu apa caldă trebuie să o întrebe pe Gabriela Firea. Este un primar care și-a abandonat mandatul, atribuțiile legale.” 

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Pastramă, pe masa CNA! Emisiunea lui Brigitte de la Antena Stars, sancționată: „E evident că acel copil este folosit” – VIDEO

Cât durează imunitatea la Covid-19? Anunțul făcut de OMS