in , ,

Dana Budeanu atac la prințesele pline de pârțuri: ”Fă, nu mai mancați fasole cu ciolan, că mafioții nu iubesc balonatele pline de gaze!”

dana budeanu

Intre doua proiecte de dimensiuni impresionante, printre picaturi, erudita doamna Dana Budeanu nu ne uita si isi face timp ca sa ne dezvaluie niste ponturi de viata.

Aflata, pentru reincarcarea bateriilor, la un concert de muzica sinfonica la Atheneul Roman, Dana a fost efectiv socata de comportamentul unor vecine de loja care, balonate fiind de la nu se stie ce tratatie culinara, au scapat gaze tot timpul spectacolului. Din cauza flatulentelor excesive produse de ”melomanele nesimtite”, sensibila creatoare nu a putut auzi deloc clavecinul si viorile din spectacol, ceea i-a creat niste dureri de cap ingrozitoare si a obligat-o sa iasa la atac.

”Fa, printeselor care va credeti voi printese cu sange albastru in stilou! Nu mai haliti, fa, fasole sau varza calita inainte de a veni la Atheneu ca umpleti sala de basini si nu va mai iubesc mafiotii! Ca mafiotii nu-si papa lovelele cu niste balene nesimtite care le taie orice urma de erectie”, a fost ultimul sfat al Danei Budeanu.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
marcel ciolacu luptator taxi uber

Pesedistul Ciolacu a primit Certificat de Luptător cu merite deosebite în războiul dintre taximetriști și Uber!

arestari trafic caracal minore

Arestări la Caracal! Minore sechestrate și obligate să se prostitueze într-un club de noapte!