in

Fosta învățătoare îi mulțumește doctorului Cercel pentru grija purtată vârstnicilor: ”Mai bine te făceai popă ca să ne bagi direct în groapă”

Dintre specialistii care s-au remarcat cel mai mult cu trista ocazie a pandemiei trebuie sa-i amintim pe „ medicul lui Michael Jackson”, romanul stabilit in SUA si, bineinteles, pe celebrul profesor Adrian Streinu Cercel.

„Americanul” sigur este o somitate in domeniul medicinii atata timp cat pacientul lui, regele pop-ului, plesneste de sanatate iar el, ca medic sef, este atat de solicitat incat se muta in fiecare seara de pe o televiziune pe alta mai ceva ca Ion Cristoiu. Legat de cealalta vedeta tv, dom´ Cercel, putem, de asemenea, sa-i luam de buna fiecare vorba chiar daca isi schimba mesajul la fiecare schimbare de forma si comportament a coronavirusului, adica la fiecare cinci minute.

Dupa ce a scapat in fata camerelor, normal, cum ca ar fi ideal sa-i izolam pentru tot restul zilelor  pe varstnicii care ne-au crescut si ne-au tinut in facultati, reactiile acestora nu s-au lasat prea mult asteptate, amintindu-i ca zicala stramoseasca nu a avut niciodata forma :”Cine are batrani, sa-i izoleze de restul populatiei”.

Fosta invatatoare a indragitului star tv medical i-a transmis un mesaj pe cat de dur pe atat de induiosator.

„ Adriene, daca stiam ce sarpe am crescut la clasa mea, nu te-as fi invatat nici macar primele doua litere ale alfabetului. Mai bine te faceai popa ca bunicii tai, ca poate asa, ne bagai direct in groapa, fara sa mai pierzi vremea cu explicatii de doctor”, i-a transmis doamna invatatoare.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Revoluționarul Spartacus recunoaște că a fost înfrânt în bătălia de la Rahova și cere îndurare cuceritorilor: ”Ami pare rău la domni polițiști”

Rugăciunea înduioșătoare a unui creștin rom îndurerat de atâta rasism: ”Ferește-ne, Doamne, pe noi de boală și dă-o la români să moară toți” – VIDEO