in

Revoluționarul Spartacus recunoaște că a fost înfrânt în bătălia de la Rahova și cere îndurare cuceritorilor: ”Ami pare rău la domni polițiști”

Printre crestinii care-si iubesc datinile stramosesti dar au inteles ca in perioada de pandemie trebuie sa se supuna restrictiilor anuntate de specialisti, se numara si minoritarii de etnie roma, cunoscuti pe intreg mapamondul pentru evlavia cu care-si oranduiesc viata si isi respecta aproapele.

Nu stim ce energii negative s-au abatut asupra linistitului si cochetului cartier Rahova chiar in seara de Inviere insa efectul asupra pasnicilor locuitori de acolo a fost unul incredibil si de neconceput pentru o populatie atat de civilizata.

In timp ce stateau linistiti in izolarea locuintei pentru a se proteja de coronavirus, un grup mult mai mare de 3 persoane, numarand aproape douazeci de capete goale, asteptau lumina urland ca animalele si ciocnind intre ei crestineste oua, pumni, cranii, burti, mecle si cururi.

Exact ca varul sau de la televizor, Mircea Badea, din mijlocul enoriasilor petrecareti s-a evidentiat neinfricatul Vasile Badea care anunta cu voce de cerb impuscat ca va darama toate sectiile si va rasturna toate masinile de Politie daca se va incumeta cineva sa-l deranjeze. Vasilica zis Spartacus si autoproclamat Idolu´ femeilor, a fost viteaz ca si ruda lui, vedeta tv, pana in momentul confruntarii cu cei carora le promitea omoru´ dar care, surpriza, l-au spart la nas, bot, cap si oase in primele doua secunde dupa ce au dat „Buna seara”.

Dupa cateva ore petrecute in arestul Politei, odata cu risipirea aburilor de alcool, eroul de la Rahova, a clipit marunt din singurul ochi care i se mai deschidea si, de frica sa nu ajunga „idolul fetelor cu puta de la dusuri”, si-a cerut vitejeste iertare:”Ami pare rau la domni politisti”.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply
  1. Meh, am facut armata in Rahova. Asa sunt toti, tari in clont pana vad uniforma. Dar erau si oachesi okay, nu din PC o spun. Prin ‘86 cred ca era, aveam cativa liber cateva ore, hai la sprit la ‘Doi sergenti’, crasma ieftina din Rahova. Nu era ‘de lux’ ca cea vecina, ‘La doi capitani’. Noi eram vre-o sapte teristi, legumeam la bere. La masa vecina, un grup de Kunta Kinte. Ma rog, ei comentarii vocale usor negative fata de soldati, cam ca boul asta cu rasturnatul, noi am inceput usor sa ne pregatim centiroanele, cand un maior care statea si el la sprituri cu alti ofiteri doua mese mai sus se ridica, mere la aia, le spune doua cuvinte, dupa care vine la noi si ne spune ‘bai, terminati-va berea fara graba, si mereti inapoi la unitate. Cred ca era de la Marea Unitate de infanterie, UM 0110 parca. Nu’s ce dracu le-a spus, da’ argentinienii au stat cu botul in halba pana am plecat. Cu urechile jos ca un caine certat. E categoric aproape imposibil ca maiorul ala sa citeasca ce scriu, dar chiar si asa, maestre, ai fost ofiter ca la carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Carantinată într-o insulă departe de țară, cea mai frumosă cântăreață de la noi este panicată pentru că nu se poate întoarce acasă

Fosta învățătoare îi mulțumește doctorului Cercel pentru grija purtată vârstnicilor: ”Mai bine te făceai popă ca să ne bagi direct în groapă”