in ,

După avariile de la Termoenergetica, supermarketurile din Capitală vând și apă caldă la PET pentru bucureșteni!

Mii de bucureșteni nu au apă caldă. În plină pandemie de coronavirus, problema lipsei apei calde din București continuă. În momentul de față, lucrurile sunt într o evoluție negativă și lucrul ăsta se constată de la iarnă la iarnă. Termoenergetica e același RADET, dar cu altă denumire.

Reprezentanții companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) își scuză neputința invocând starea deplorabilă în care se află rețeaua veche de peste 50 de ani: ”la cea mai mică presiune, țevile de pe vremea lui Pazvante Chioru´ cedează și se umplu de găuri”.

Supermarketurile din Capitală au găsit soluția

Profitând de criza de agent termic incredibil de gravă din Capitală, supermarketurile s-au adaptat instantaneu la cererea de pe piață și au umplut rafturile cu pet-uri și bidoane de 2l itri, 5 sau de o vadră cu apă caldă, cumpărătorii en-gross primind bonus, la achiziționarea unor cantități mai mari, si un termometru de camera ce arată, chiar și afară, în zăpadaă tot temperatura de 25 de grade Celsius.

Apa caldă la PET se oferă îmbuteliată la 2, 5 sau 10 litri

Aceste ustensile, al căror scop este să dea senzația că în casă este foarte cald chiar dacă ai țurțuri la nas, se pot găsi pe la toate magazinele de cartier, scopul lor fiind acela de a susține moralul celor loviți de necaz.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Firea, un nou atac: „Prefectul aflat la cumpărături, avansat. Anisie, tot profi. Plicușor, tot primar ales din butoane”

Termoenergetica Bucureşti anunţă că a încărcat mai mult de 90% din punctele termice