in ,

Firea: „Cerem testare gratuită pentru toți românii. Cu toții plătesc asigurări!”

Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei, cere testare gratuită pentru toți românii care sunt contacti direcți sau indirecți.

Într-o postare pe Facebook, Gabriela Firea cere guvernului să extindă în toată țara programul gratuit de testare pe care l-a implementat în Capitală.

„Cerem testare gratuita pentru toti românii care sunt contacti directi sau indirecti. Acum, la cerere, se testeaza doar contra cost. Nu este normal! Cu totii platesc asigurari! Programul gratuit de testare pe care l-am implementat in Bucuresti sa fie extins de catre guvern in toata tara.

Solicitam un Pact pentru sanatate absolut necesar pentru a iesi cu bine din pandemie.

Singura soluție corectă este asumarea acestui PACT pentru SĂNĂTATE. Nu o spunem noi, o spun medicii, Colegiul Medicilor și SANITAS.
Un PACT care să le să garanteze românilor că indiferent de cine va veni la conducerea țării, viața românilor, sănătatea lor, vor fi prioritate absolută.

Că va fi un plan cu priorități, cu finanțare și că toată lumea se va ține de realizarea lui.

Refuzul acestui pact, încremenirea în poziția unui simplu agent electoral al PNL, înseamnă că Iohannis are mâinile pătate cu sângele celor peste 9 mii de români morți de COVID”, a scris Gabriela Firea pe rețeaua de socializare.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Când se redeschid școlile în România?

Monica Pop spune la Antena 3 că poți face leucemie după vaccinul anti-COVID: ”Categoric NU mă voi vaccina!”- VIDEO