in , ,

Farmecologia populară: oncologie la tot cartierul

famecologia populară

Citim, mai ales în spaţiul virtual, despre atâtea reţete naturiste cu efect garantat 100% în vindecarea cancerului că te şi întrebi cum de n-a ajuns teribila maladie să fie tratată ca o simplă răceală, preţ de vreo 14 zile. Cum am pierdut oameni dragi nouă, făcând greşeala de a-i duce la oncologie şi nu la maeştrii combinatori ai ierburilor crescând udate de câini prin şanţuri, ne facem azi mea culpa şi vă prezentăm în continuare câteva leacuri naturale, uşor accesibile şi cu efect mai sigur decât o promisiune electorală. Faptul că nu au fost testate şi verificate ştiinţific demonstrează tocmai absoluta lor eficienţă, important e să crezi şi să plăteşti fără să cercetezi, că doar n-o să vă apucaţi voi acum să desluşiţi căile astral-energetice.

Formula 1: Amestec de fasolea-cioarei, cocoşel de câmp, zizanie, arbore-puturos, târsoacă, puiţ şi strănutătoare. Cantităţile din respectivele plante e musai sa fie în procente egale, aşa că achiziţia unui cântar farmaceutic devine o prioritate (avem noi furnizorul nostru, daţi un mail şi vă trimitem adresa). Se face amestecul, se depozitează într-un săculeţ de pânză care se ţine, pe rând, câte două ore pe balcon, în bucătărie, hol, baie şi dormitor, asta pentru a trece prin diferite niveluri de umiditate a habitatului şi a rezona astfel la nivel de aură cu organismul dvs. A se evita strict sufrageria. Ceaiul se prepară prin infuzare (atenţie, nu fierbeţi!), se bea cu înghiţituri mici, pe partea stângă a gâtului, evitându-se contactul cu amigdala dreaptă. Este eficient în cancerul de colon, prostată, pancreas, în general cam tot ce-i de la ombilic în jos. Dacă aveţi amigdalele scoase, renunțați la folosirea acestuia şi încercaţi:

Formula 2: Spetejoară, plevilă, glădici, haşmă, poroaică, năfurică şi mătură-turcească. Aceasta din urmă se poate înlocui cu căcădară, din patriotism. Spre deosebire de formula 1, melanjul are nevoie de depozitare în ambalaj de hârtie poroasă, minimum șase luni, deci e bine să fie pregătit încă din timpul când sunteţi sănătoşi tun. Se prepară prin fierbere în doi litri de apă, până rămâne o cantitate de fix 50 de grame. Aceasta se instilează nazal, cu o pipetă fiartă şi ea în infuzie de ţâţa-caprei, câte o picătură în fiecare nară în prima zi, două în cea de-a doua şi tot aşa până terminaţi fiertura, dacă nu sunteţi voi terminaţi între timp. Extrem de eficientă în cancerul pulmonar, faringian, al limbii şi buzelor etc. Așadar, de data asta, cam de la ombilic în sus.

Formula 3: Buciniş, curpeniţă, târtan, boşar, popone, bostan, buruiana-spurcului, curcubeată, lemn-pucios, pidosnic şi levcoaie-galbenă. După cum indică şi numele respective, este o compoziţie exclusiv pentru cancerele ce vizează zona anală şi genitală. După prepararea amestecului, acesta se ţine la macerat în alcool de 80 de grade, vreme de 13 zile. Se aplică sub formă de comprese pe zonele afectate, având grijă ca alcoolul să fie în cantitate suficientă, deci folosirea unor pamperşi este binevenită. Omoară rapid şi mama cancerelor amintite, chiar dacă după tratament vă veţi uita, cum se zice în popor, ca milogu-n traistă.

Formula 4: Bârcoace, găină-părăsită, surguci, spanac-porcesc, crăpuşnic, tigvă de tină, şuşarcă, zglăvoc-galben, molotru şi răsgoage. Una din cele mai eficiente formule, aproape un panaceu. Luat din pripă, orice cancer e în faţa acestui tratament la fel de confuz ca Moroşanu în faţa oglinzii. Prepararea este însă foarte pretenţioasă şi cere multă răbdare, fără tutun. Ordinea formării amestecului trebuie să fie cea prezentată şi se face astfel: din prima plantă se pun 50 grame, din a doua 100 şi tot aşa, se dublează mereu cantitatea. Ceea ce rezultă se depozitează într-o cutie de tablă care, la rândul ei, se îngroapă la rădăcina unui pom; norocul vostru că poate să fie oricare fel de copac, inclusiv arbuştii ornamentali de pe lângă blocuri. După două săptămâni se cheamă preotul (să nu vă tocmiţi la onorariu, e de rău augur!), se dezgroapă cutia, se afurisesc energiile telurice negative, se stropeşte cu infuzie de busuioc şi se ţine încă trei săptămâni în frigider, fără a se introduce acolo carne, băuturi alcoolice, Cola sau alte instrumente diavoleşti. Jumătate din amestec se infuzează în oală din pământ, cealaltă jumătate se fierbe la foc mic în ceaun de tuci. Se amestecă doar cu lingură de lemn nefolosită, care apoi se aruncă, fără a se spăla. Utilizaţi numai apă de izvor, pe cât posibil evitaţi-o pe cea mincinoasă din supermarket. În final, combinaţi soluţiile rezultate, turnând alternativ câte 23 de ml din fiecare. Se administrează la temperatura camerei, cu gargară urmată de înghiţire şi recitând continuu moliftele Sfântului Vasile. Nu există formă de cancer care să nu fugă înspăimântată din calea acestui remediu.

Ne oprim, deocamdată, aici. Vă asigurăm că avem în lucru şi alte soluţii, o pregătim pe cea finală, chiar ne gândim să-i spunem Formula Super As. Dragii noştri, întoarceţi-vă la Mama-Natură, nu mai staţi la mâna şi (ne)mila băieţilor deştepţi din citostatice! Uşor le-o fi şi guvernanţilor, să-şi rupă mereu de la gură un căcălău de bani, doar pentru că voi vă ţineţi ca scaiul-dracului de pastile pline cu chimicale şi cancerigene la buget?!

Citește și Farmecologia populară: fiecare plătește pe unde-i Român

What do you think?

Written by Nestor

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Disclaimerul la Români

Din ciclul ”Disclaimerul la Români”: Stimate și iubite domnule Zucherbeg…

barikada

Investigație Barikada: ce va descoperi ancheta alegerilor din 2009