in ,

Investigație Barikada: ce va descoperi ancheta alegerilor din 2009

barikada

Barikada a descoperit, cu ajutorul unor păsărici, ceva așteptat cu nerăbdare de onor câțiva cetitori dumneavoastră: rezultatele anchetei privind alegerile din 2009. Ele (rezultatele) sunt în număr de două și absolut șocante: 1. Alegerile au fost corecte; 2. Alegerile au fost incorecte. Să detaliem pe puncte, deoarece amănuntele sunt și mai spectaculoase:

UNU: Se va constata că pentru Mircea Geoană au votat mulți veterani ai Patriei, distinși în luptele de la Mărășești, Vaslui și Rovine, toți primind drept de vot cu ajutorul actualului Erou al României, Liviu Dragnea. Printre aceștia, eroii teleormăneni din Primul Război Mondial fac figură aparte, exprimându-și opțiunea de câte 2-3 ori fiecare. Surse din cadrul Serviciilor vor indica strânsa colaborare dintre Băsescu și Sorin Ovidiu Vântu, numai așa explicându-se cum de acesta din urmă l-a convocat în sauna personală pe Geoană în preziua ultimei bătălii, cea decisivă. Evident, SOV s-a bucurat apoi de binecunoscuta recunoștință a lui Traian Băsescu, intrând la pușcărie în pofida cancerelor depistate de medici. Conform altor surse, blatul s-a încheiat direct între Mircea Geoană și Traian Băsescu, primul nerezistând unei mite de 5.000 de dolari puși la dispoziție de ambasadorul american pentru operațiune. Ar exista chiar și un filmuleț în care Băsescu îi oferă respectiva sumă lui Geoană, alături de un sex oral dedicat Profesorului Voiculescu. Cu alte cuvinte, rezultatul alegerilor a fost corect, fiind singura variantă prin care un prostănac ca Geoană putea ajunge să cultive pepeni la Dăbuleni în loc să-i ofere poporului banane la Cotroceni.

DOI: Traian Băsescu, prin agenții pediști infiltrați la nivel local, pe modelul fostului pedist Dragnea, a sustras toți sacii cu voturile populare ale eroilor amintiți, deturnând grav rezultatul final. În plus, el a fost acela care a acceptat o mită de 5.000 de dolari din partea lui Geoană, făcându-se astfel vinovat și de înșelăciune în dauna unui prostănac al neamului. Banii au ajuns la Elena Udrea, împreună cu 10.000 de la Cocoș, pentru o geantă de serviciu. Totul a fost o manevră a lui SOV, care spera la un ajutor din partea lui Băsescu în relația cu Kövesi. Întâlnirea din sauna lui SOV s-a dovedit, de fapt, un menaj în trei (fără știrea lui Geoană), Băsescu fiind ascuns după o perdea de unde a filmat toată scena. Aceasta va rămâne în continuare secretă deoarece, datorită șampaniei consumate, lucrurile ar fi luat o turnură erotică între SOV și Geoană, ca un preambul pentru ce urma să-și ia în spate Mircică la final. Așadar, singurul vinovat că Geoană n-a câștigat, meritat, titlul de Președinte este numai el, nefiind în stare să-și pună o întrebare elementară: bine, bine… și fxxxt în cur, cu banii luați, și Președinte?! Cât de prostănac să fii ca să crezi asta?!

What do you think?

Written by Nestor

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
famecologia populară

Farmecologia populară: oncologie la tot cartierul

popoarele lumii

România parlamentară: pace și pretinie cu popoarele lumii