in ,

Eroi au fost, erori sunt încă sau cum poate Iohannis să dezonoreze un ”erău” precum Adrian Năstase…

adrian nastase decoratie

Dupa ce in ultimii cinci ani s-a constatat ca Presedintia Romaniei a acordat distinctii si decoratii speciale unor cetateni cu trecut dubios este clar ca cei care-i fac presedintelui lista cu ”eroi” trebuiesc schimbati de urgenta. Printre cei unsi cu diverse brose-n piept sunt oameni cu adevarat deosebiti dar exista si uscaturi care s-au ocupat de magarii inainte sau dupa ce s-au trezit vedete.

Oare un luptator care, dupa ce si-a salvat batalionul pe campul de lupta de la Plevna, a fost decorat pentru faptele sale de vitejie insa odata intors la vatra s-a apucat de faradelegi, mai poate ramane in cartea de istorie pe post de inger salvator?

Presedintele Klauss Iohannis a anuntat ca va retrage decoratiile tuturor  celor care au avut probleme cu legile tarii, initiativa care l-a scos din minti pe imaculatul profesor, Adrian Nastase.

”Comportamentul lui Iohannis nu prevesteste nimic bun daca imi retrage ordinul ”Steaua Romaniei, in grad de Cruce mare”, mai ales ca stie cu precizie ca eu am fost condamnat politic. Chiar si Basescu a zis ca am fost inchis pentru niste gainarii”, s-a plans eruditul puscarias.

Nu stim daca, cu reverul incarcat de decoratii, dom´ Adita se bucura de gratuitate pe MaxiTaxi sau pe avioanele de lux cu care merge in vacante de fitze insa nu trebuie sa uite o chestie: daca nu ar fi fost inchis pentru niste gainarii acum, in mod normal, n-ar mai fi avut domeniul de la Cornu, Blocul din Zambaccian si multe alte bunuri dobandite din truda cinstita.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
alifantis bucuresti

Foto șocant! Alifantis, după încă o lună fără apă caldă în București!

ilie nastase iohannis lista condamnatilor

Lista condamnaților cărora Iohannis le-a retras sau ”a uitat” să le retragă decorațiile!